Vacatures en stages

Vacatures

Vacature Coördinator Schoolveiligheid (28 u/pw)

Wij zoeken een Coördinator Schoolveiligheid die scholen in Arnhem begeleidt en adviseert bij de zorg voor en aanpak van de veiligheid van jeugd, jongeren, jongvolwassenen.

De coördinator regisseert de netwerksamenwerking van partners in en rond de scholen (school, wijk- of jeugdagent, straatcoach, jongerenwerk, leerplicht, sociaal wijkteam), bevordert de deskundigheid van schoolmedewerkers over thema’s m.b.t. de veiligheid van kinderen, jongeren en jongvolwassenen en ondersteunt de scholen bij het maken en borgen van hun schoolveiligheidsplannen. De coördinator maakt deel uit van ons team Veilig In en Om School (VIOS).

Informatie over SASS en VIOS treft u aan op deze website. Voor meer informatie over de vacature, zie profiel Coördinator Schoolveiligheid

Stages

SASS is een erkend leerbedrijf (S-BB). Wij bieden MBO studenten veel mogelijkheden om in een boeiend werkveld te leren en te ontwikkelen. Stagiaires worden bij ons door ervaren beroepskrachten begeleid. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Stuur ons een mail en we spreken elkaar. 

Scroll naar boven