Ondertekening convenant Veiligheid In en Om School (VIOS) bij het OBC Huissen, met onze samenwerkingspartners in de gemeente Lingewaard

Op dinsdag 27 februari ondertekenden wij bij het OBC Huissen, met onze samenwerkingspartners in de gemeente Lingewaard, het convenant Veiligheid In en Om School (VIOS). Hiermee is een stevige formele basis gelegd onder de samenwerking, die is gericht op een veilig sociaal en leerklimaat in en om de school. Wij danken de Gemeente Lingewaard, Politie Rivierenland, Regionaal Bureau Leerlingzaken, de Stichting Welzijn Lingewaard, de Stichting Sociale Wijkteams, AM Support en niet in de laatste plaats het Over Betuwe College in Huissen voor de prettige en constructieve samenwerking tot nu toe en zien vooruit naar de voortzetting hiervan!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven